Πορτοφόλι Secrid Cardprotector Earth Gray

33.00

Πορτοφόλι Secrid Cardprotector Earth Gray

33.00

Το πορτοφόλι Secrid Cardprotector Earth Gray προστατεύει τις πιστωτικές κάρτες από πιθανόν φθορές (γρατζουνιά – σπάσιμο) αλλά κυρίως από μη επιθυμητές ανέπαφες συναλλαγές (RFID Protection).

Άμεση Παραλαβή

SKU: C - Earth Gray Category:

Description

Πορτοφόλι Secrid Cardprotector Earth Gray είναι η καρδιά της συλλογής μας και το πιο μινιμαλιστικό . Ο πατενταρισμένος μηχανισμός σάς επιτρέπει να σύρετε τις κάρτες σας με μία απλή κίνηση, έτοιμες για άμεση χρήση. Το περίβλημα αλουμινίου προστατεύει από την κάμψη, το σπάσιμο και την ανεπιθύμητη ασύρματη επικοινωνία (κατασκευασμένο με RFID protection).

Το πορτοφόλι Secrid Cardprotector Earth Gray είναι ιδιαίτερα “μαζεμένο” σε μέγεθος , με εκπληκτικά μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης για όλες τις κάρτες σας. Με μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, ταιριάζει σε κάθε τσέπη. Επίσης προστατεύει τις πιστωτικές κάρτες από πιθανόν φθορές (γρατζουνιά – σπάσιμο) αλλά κυρίως από μη επιθυμητές ανέπαφες συναλλαγές.

Χωρητικότητα
  • 4 ανάγλυφες ή 6 επίπεδες κάρτες
Μέγεθος και Βάρος
  • 63 x 102 x 8 mm
  • 50 gr

Επίσημος Κατασκευαστής Secrid

Το RFID PROTECTION σας προστατεύει από υποκλοπές που μπορούν να γίνουν χωρίς να το καταλάβετε σε όσα αντικείμενα έχετε πάνω σας καθημερινά που έχουν RFID τσιπάκι. Αυτά συνήθως είναι αντικείμενα που βάζουμε μέσα στο πορτοφόλι μας , όπως πιστωτικές κάρτες, διαβατήρια, κάρτες τραπεζών κ.α. 

Τα τσιπάκια RFID λειτουργούν χρησιμοποιώντας ραδιοκύματα για να επικοινωνήσουν μεταξύ τους.

 

Additional information

Εταιρεία

Είδος