Πορτοφόλι Secrid Miniwallet Matte Black & Red

54.88

Πορτοφόλι Secrid Miniwallet Matte Black & Red

54.88

Το Πορτοφόλι Secrid Miniwallet Matte προστατεύει τις πιστωτικές κάρτες από πιθανόν φθορές (γρατζουνιά – σπάσιμο) αλλά κυρίως από μη επιθυμητές ανέπαφες συναλλαγές (RFID Protection).

Available on backorder

SKU: MM - Black & Red Category:

Description

Πορτοφόλι Secrid Miniwallet Matte Black & Red έχει μια απαλή, λεία επιφάνεια που το καθιστά ιδιαίτερα πολύχρωμο αλλά διακριτικά κομψό. Ένας στιβαρός δερμάτινος τύπος που μπορεί να αντέξει τις ανατροπές της καθημερινής ζωής. Το Πορτοφόλι  Miniwallet Matte Black & Red είναι δέρμα με κόκκους,, κατασκευασμένο στην Ολλανδία με RFID protection.

Το πορτοφόλι Secrid Miniwallet Matte Black & Red είναι ιδιαίτερα “μαζεμένο” σε μέγεθος, με εκπληκτικά μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης. Με μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, ταιριάζει σε κάθε τσέπη. Ο πατενταρισμένος μηχανισμός, σάς επιτρέπει να σύρετε τις κάρτες σας με μία απλή κίνηση, έτοιμη για άμεση χρήση ανά πάσα στιγμή.

Χωρητικότητα
  • 4 ανάγλυφες ή 6 επίπεδες κάρτες
  • 4 business κάρτες
  • Κάρτες Τραπεζών
  • Επαγγελματικές κάρτες
  • Αποδείξεις
Μέγεθος και Βάρος
  • 65 x 102 x 21 mm
  • 72 gr

Επίσημος Κατασκευαστής Secrid

Το RFID PROTECTION σας προστατεύει από υποκλοπές που μπορούν να γίνουν χωρίς να το καταλάβετε σε όσα αντικείμενα έχετε πάνω σας καθημερινά που έχουν RFID τσιπάκι. Χωρίς ένα πορτοφόλι με RFID προστασία, οι κλέφτες μπορούν να αντιγράψουν τις πληροφορίες και τα δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας ή της κάρτας ανάληψης μετρητών απλά με το να στέκονται δίπλα σας, με αποτέλεσμα να σας κλέψουν χωρίς καν να το ξέρετε.

Τα τσιπάκια RFID λειτουργούν χρησιμοποιώντας ραδιοκύματα για να επικοινωνήσουν μεταξύ τους.

 

 

 

Additional information

Εταιρεία

Είδος