Πορτοφόλι Secrid Twinwallet Vintage Black

88.80

Πορτοφόλι Secrid Twinwallet Vintage Black

88.80

Το πορτοφόλι Secrid Twinwallet Vintage Black προστατεύει τις πιστωτικές κάρτες από πιθανόν φθορές (γρατζουνιά – σπάσιμο) αλλά κυρίως από μη επιθυμητές ανέπαφες συναλλαγές (RFID Protection).

Άμεση Παραλαβή

SKU: TV - Black Category:

Description

Πορτοφόλι Secrid Twinwallet Vintage Black το δέρμα του έχει προσεκτικά λειασμένη επιφάνεια και φινίρισμα με κερί που δίνει μια λιτή εμφάνιση. Το κερί το καθιστά πιο ευαίσθητο στις γρατζουνιές, καθιστώντας αυτό το ζωντανό δέρμα πιο προσωπικό με την πάροδο του χρόνου. Το Πορτοφόλι Secrid Twinwallet Vintage Black είναι δέρμα διορθωμένου κόκκου, κατασκευασμένο στην Ολλανδία.

Το Πορτοφόλι Secrid Twinwallet Vintage Black με δύο Cardprotectors να που μπορούν να χωρέσουν το διπλάσιο περιεχόμενο,χ μεταφέρει έως και 16 κάρτες, τραπεζογραμμάτια και αποδείξεις, αλλά παραμένει αρκετά μαζεμένο σε μέγεθος.

Ο πατενταρισμένος μηχανισμός σάς επιτρέπει να σύρετε τις κάρτες σας με μία απλή κίνηση, έτοιμη για άμεση χρήση. Το αλουμίνιο προστατεύει από την κάμψη, το σπάσιμο και την ανεπιθύμητη ασύρματη επικοινωνία (RFID Protection).

Χωρητικότητα
  • 8 ανάγλυφες ή 12 επίπεδες κάρτες
  • 4 επιπλέον κάρτες
  • Κάρτες Τραπεζών
  • Επαγγελματικές κάρτες
  • Αποδείξεις
Μέγεθος και Βάρος
  • 70 x 102 x 25 mm
  • 130 gr

Επίσημος Κατασκευαστής Secrid

Το RFID PROTECTION σας προστατεύει από υποκλοπές που μπορούν να γίνουν χωρίς να το καταλάβετε σε όσα αντικείμενα έχετε πάνω σας καθημερινά που έχουν RFID τσιπάκι. Αυτά συνήθως είναι αντικείμενα που βάζουμε μέσα στο πορτοφόλι μας , όπως πιστωτικές κάρτες, διαβατήρια, κάρτες τραπεζών κ.α. Χωρίς ένα πορτοφόλι με RFID προστασία, οι κλέφτες μπορούν να αντιγράψουν τις πληροφορίες και τα δεδομένα της πιστωτικής σας κάρτας ή της κάρτας ανάληψης μετρητών απλά με το να στέκονται δίπλα σας, με αποτέλεσμα να σας κλέψουν χωρίς καν να το ξέρετε.

Τα τσιπάκια RFID λειτουργούν χρησιμοποιώντας ραδιοκύματα για να επικοινωνήσουν μεταξύ τους.

Ευτυχώς, τα ραδιοκύματα είναι σχετικά εύκολα να τα διακόψεις και να τα μπλοκάρεις, και έτσι λειτουργεί ένα πορτοφόλι με RFID Protection γιατί περιβάλλει τις πιστωτικές σας κάρτες, κάρτες τραπεζών κ.α., σε ένα υλικό που παρεμβαίνει με τα ραδιοκύματα. Το πορτοφόλι έχει φτιαχτεί κατάλληλα σαν ένα κλουβί Φαραντέι (Faraday Cage), που μπλοκάρει όλα τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία και αποτρέπει την επικοινωνία των καρτών με τα RFID scanners.

Additional information

Εταιρεία

Είδος