Τρόποι Αποστολής

Οι αποστολές μας πραγματοποιούνται μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής Courier. Πραγματοποιούμε αποστολές σε όλη την Ελλάδα και η χρέωση είναι 3€ ανά αποστολή. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι άνω των 50€ τότε τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν. Σε καμία από τις παραπάνω περιπτώσεις δεν χρεώνεται αντικαταβολή. 

 

Ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας ποικίλη ανάλογα το μέρος που βρίσκεστε. Για αποστολές εντός της Αττικής συνήθως ο χρόνος παράδοσης είναι μία εργάσιμη μέρα (με δεδομένο ότι το προϊόν που παραγγείλατε βρίσκεται σε απόθεμα και ότι η αποστολή έφυγε από το κατάστημα μας πριν τις 14:00 το μεσημέρι). Στα υπόλοιπα μέρη της Ελλάδας όπως νησιά και επαρχία ο χρόνος παράδοσης είναι συνήθως 1-3 εργάσιμες μέρες, αλλά και σε αυτή την περίπτωση ποικίλη ο χρόνος παράδοσης ανάλογα πόσο εύκολα προσβάσιμο είναι το μέρος (αυτό υπάρχει περίπτωση να συμβεί κυρίως σε αποστολές σε νησιά). Τέλος δεν γίνονται αποστολές και παραδόσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο. 

 

Σε κάθε περίπτωση, θα ενημερωθείτε μέσω e-mail για την εξέλιξη της παραγγελίας σας και τον αριθμό voucher του δέματος της γενικής ταχυδρομικής για να είστε ενήμεροι οποιαδήποτε στιγμή για την πορεία της παραγγελία σας. 

 

Ζητάμε την κατανόηση σας για τυχόν καθυστερήσεις που βρίσκονται εκτός ελέγχου μας.