Ανδρικό ρολόι OOZOO Timepiece C10804

66.19

Ανδρικό ρολόι OOZOO Timepiece C10804

66.19

Ανδρικό ρολόι ΟΟΖΟΟ με μαύρο χρώμα καντράν και με μαύρο χρώμα λουράκι. Η διάμετρος της κάσας είναι 45mm και είναι κατασκευασμένη από μέταλλο.

Άμεση Παραλαβή

Description

Περιγραφή

Ανδρικό ρολόι OOZOO Timepiece C10804, είναι ένα μοναδικό ρολόι Oozoo ιδανικό για τους άνδρες (men). Το κλασικό σχέδιο Vintage που έχει μείνει αναλλοίωτο στο χρόνο, μας δίνει αυτό το μοναδικό timepiece ρολόι. Ανδρικό ρολόι OOZOO Timepiece C10804 μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά του παρακάτω.

Τα ρολόγια Oozoo είναι πάντα μέσα στην εποχή και κινούνται μαζί με τον τροχό της μόδας. Υπάρχουν μοναδικές επιλογές σε χρώματα και σχέδια που ανάλογα την εποχή εντυπωσιάζουν και μαγεύουν. Μαζί τους βρίσκονται πάντα και οι timepieces vintage  σειρές της εταιρείας που κλέβουν την παράσταση με την λεπτή συνήθως γραμμή τους και τα μοναδικά όπως και διαχρονικά σχέδια τους.

Μεγέθη

Η διάμετρος της κάσας ποικίλει σε μεγέθη και ανάλογα το πάχος του καρπού βρίσκουμε το ιδανικό ρολόι σε μέγεθος. Ανάλογα την διάμετρο της κάσας αλλάζει και το πάχος του λουριού ή του μπασελέ. Οι συνήθεις τιμές είναι από τα 14mm έως τα 24mm. Το κρύσταλλο είναι ορυκτό ειδικής σκλήρυνσης το οποίο το καθιστά πιο ανθεκτικό στο σπάσιμο από τυχόν πέσιμο και χτυπήματα. Ακόμα ο μηχανισμός είναι quartz ακριβείας και λειτουργεί με μπαταρία. Τέλος τα ρολόγια της Oozoo είναι αδιάβροχα μέχρι 3 ΑΤΜ (ατμόσφαιρες) συνήθως, εκτός από την ατσάλινη σειρά που είναι αδιάβροχη. Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις πληροφορίες και την επεξήγηση αδιαβροχότητας του Ανδρικό ρολόι OOZOO Timepiece C10804 σε πίνακα με τα παρακάτω links:

Φύλο Αντρικό
Μηχανισμός Quartz ακριβείας
Κρύσταλλο Ορυκτό κρύσταλλο
Καντράν
Μαύρο με μαύρους δείκτες και ροζ χρυσές ενδείξεις.
Κάσα Μεταλλική.
Διάμετρος Κάσας 45mm
Δέσιμο Λουράκι
Υλικό Δεσίματος Δέρμα
Χρώμα Μαύρο
Κούμπωμα
Τοκάς
Αδιάβροχο 2 ΑTM επεξήγηση αδιαβροχότητας
Εγγύηση 2 ετών επίσημης αντιπροσωπείας
Δωρεάν συσκευασία δώρου Ναι

Λίστα με μεγέθη για το ρολόι και τον καρπό σας

Επίσημος μεταπωλητής.

Additional information

Εταιρεία

Δέσιμο